Η «Χάλυβες Χατζηανδρέου» είναι μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις οικοδομικού χάλυβα στη Βόρεια Ελλάδα. Από την ίδρυσή μας το 1992 αναπτυσσόμαστε συνεχώς, επενδύοντας τόσο σε σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία όσο και στη διαμόρφωση μιας πελατοκεντρικής εργασιακής φιλοσοφίας. Κύριος τομέας δραστηριότητάς μας είναι η κατεργασία και εμπορία οικοδομικού σιδήρου και Προδιαμορφωμένων Κλωβών Υποστυλωμάτων Δοκών και Κολωνών. Βασική επιδίωξη μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη σε όλους τους τομείς: Ταχύτητα, ποιότητα, οικονομία και απόλυτη προσαρμογή του προϊόντος στις απαιτήσεις του.

Η δραστηριότητά μας ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στην περιοχή αεροδρομίου Θεσσαλονίκης. Το 2000 αποκτήθηκε ιδιόκτητο οικόπεδο-αποθήκη στο λιμάνι του Σταυρού Χαλκιδικής, το οποίο λειτουργεί σαν κέντρο εισαγωγών – εξαγωγών και διανομής. Την ίδια χρονιά η εταιρία μας ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα επένδυσε κυρίως σε μηχανολογικό εξοπλισμό αποκτώντας τα πρώτα σύγχρονα αυτοματοποιημένα μηχανήματα κοπής και κατεργασίας σιδήρου καθώς και μέρος των μηχανημάτων που περιγράφονται αναλυτικά πιο κάτω. Το 2004 δημιουργήθηκε σύγχρονος χώρος βιομηχανικών προδιαγραφών στην Ευκαρπία, έναντι του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ και συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία που χαράχτηκε τα προηγούμενα χρόνια, το 2008 αποκτήθηκε και νέος σύγχρονος βιομηχανικός χώρος στο Νέο Ρύσιο. Θεσσαλονίκης επιτρέποντάς μας την αποτελεσματική κάλυψη τόσο του ανατολικού όσο και του δυτικού Ν. Θεσσαλονίκης.

Η δυναμική πορεία που έχουμε χαράξει είναι αποτέλεσμα της φιλοσοφίας που δημιουργήσαμε με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Βασικά της στοιχεία είναι η αμεσότητα στη σχέση με τον πελάτη μας και η διατήρηση ενός ευέλικτου τρόπου λειτουργίας ώστε να ικανοποιούμε κάθε ανάγκη, όσο εξειδικευμένη και αν είναι, σε ελάχιστο χρόνο. Η φιλοσοφία αυτή συνοδεύει τις δραστηριότητες μας από το ξεκίνημά μας μέχρι σήμερα, και η συνέπεια στην τήρησή της μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα ευρύ και σταθερό πελατειακό δίκτυο. Το άριστα δομημένο δίκτυο επεξεργασίας και διανομής, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και το έμπειρο προσωπικό μας, επιτρέπουν ταχύτατους χρόνους παράδοσης, οικονομία σε κάθε κλίμακα, καθώς και τη μοναδική δυνατότητα δημιουργίας Προδιαμορφωμένων Κλωβών οπλισμού σε οποιοδήποτε σχήμα, διαστάσεις και διαμόρφωση απαιτείται, χωρίς περιορισμούς. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορούμε να καλύψουμε ανταγωνιστικά ανάγκες κάθε είδους: Από την προέκταση ενός τοιχίου μέχρι την Εγνατία Οδό, κανένα έργο δεν είναι πολύ μεγάλο, πολύ μικρό ή πολύ δύσκολο για την «Χάλυβες Χατζηανδρέου».